Вашият ключар - Габрово

Мая Иванова - 087 777 0651

За нас

katinarКЛЮЧАРСКО АТЕЛИЕ “ КЛЮЧОВЕ И БРАВИ”  ГАБРОВО  е създадено, за да отговаря на необходимостта от решения за сигурност, като предлага и професионална ключарска помощ, денонощни ключарски и автоключарски услуги на своите клиенти.

Ние стартирахме с идеята винаги да предоставяме професионални, достъпни и качестрени ключарски услуги. Сега ние сме една от най-големите и бързо развиващи се ключарски фирми в Габово. 

КЛЮЧАРСКО АТЕЛИЕ “ КЛЮЧОВЕ И БРАВИ” ГАБРОВО работи с лицензирани търговски марки - гаранция за високо качество и надеждност. Наш  приоритет  е да работи с качествени материали от водещи фирми и да използва и прилага последните новости в бранша в работата си. Предлагаме разнообразни и качествени  продукти и услуги, както и  голям избор на ключове и аксесоари, които да удовлетворят всички ваши изисквания. 

Изграждаме решения за цялостната сигурността на жилища и офиси, които ще Ви помогнатда изберете най-подходящатазащитаза вашия дом. И всичко това на подходящи цени и отлично качество на изпълнение ат наша страна. За нас удовлетворението на клиента е най-важната съставка на успеха ни.

Гарантираме качествена и професионална ключарска помощ на ниски цени.

 

Партньори

intesa

mauer logo

sonico

errebi

jma

unnamed

Aварийна помощ

GI phone red

При нужда -  087 777 0651

Екипът ни е на разположение

24 часа - 7 дни в седмицата.

 

Адрес:

Габрово 5300,

ул. Орловска 24

тел.: 087 777 06 51

Мая Иванова - ключар

 

гр. Габрово, ул. Орловска 21

GPS координати:

42.87500095

25.31868786